Tuotteet

Tuotteet

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, miksi isännöitsijää on ajoittain vaikea tavoittaa tai jotkut hyvinkin yksinkertaisilta tuntuvat asiat saattavat viedä kohtuuttomasti aikaa? Kiinteistöalan Koulutussäätiön (2017) ammatti-isännöitsijöille suunnatun kyselytutkimuksen mukaan alan kaksi suurinta ongelmaa olivat töiden organisointi (34 %) ja jatkuva kiire (28 %). Meillä Rehti-isännöinnissä nämä ongelmat on kyetty välttämään investoimalla nykyaikaiseen toiminnanohjausjärjestelmään, johon myös taloyhtiön hallinto pääsee käsiksi.

 

Kyllä, luit täysin oikein! Nyt myös talo- tai kiinteistöyhtiön hallituksella on pääsy oman yhtiön reaaliaikaiseen kirjanpitoon, kulutusseurantaan ja jopa laskunmaksuun.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että yhtiön hallituksen ei enää tarvitse lentää sokkona vaan mahdollisiin ongelmakohtiin päästään tarttumaan välittömästi. Lisäksi yhtiön hallitus pääsee nyt seuraamaan vikailmoitusten käsittelyä reaaliajassa; kiireelliset hommat eivät enää milloinkaan jää odottamaan ”parempaa päivää”.

Kiinteistön kokonaisvaltainen seuranta ei milloinkaan ole ollut näin helppoa!

Rehti AI -palvelupaketti sisältää ohjelmiston lisäksi seuraavat ominaisuudet:

  • Puhelintuki hallitukselle ja vikailmoituksille
  • Sopimusten automaattinen kilpailuttaminen
  • Yhtiön sisäisen tiedotuskanavan, jossa mobiilituki
  • Hallitustyön tuki ja konsultointi
  • Kirjanpito ja Vastikevalvonta.
Reilua, eikö totta?